Časté dotazy

1) Jak Vám přijdou Křupátka zabalená?

Běžně balím balík do recyklovaných krabic. A proč? Protože se snažím o udržitelnost, ruční a přírodní výrobu. Když bych kupovala nové krabice a obalové materiály, bylo by to proti mé myšlence. Jako obalové materiály opět používám recyklované bublinkové folie a vzduchové vaky. Sušenky a křehké produkty vždy balím do bublinkové folie. Do balíčku dávám silicagel proti vlhkosti.

2) Kam všude odesílám objednávky?

Především do Česka a Slovenska. Lze dohodnout poslání i do Rakouska, Polska, Rumunska či Maďarka.

3) Jaká je trvanlivost?

U všech produktů je trvanlivost vlastně nekonečná. Pod podmínkou, že produkty nenavlhnou. Všechny produkty Vám přijdou ve znovu uzavíratelných sáčcích, ve kterých je můžete uchovávat libovolně dlouho.

4) Krmné dávky

Bylinek a sušeného ovoce/zeleniny podávejte 1-2 lžičky týdně. Klasy obilovin, kukuřice a slunečnice můžete nechat v ubikaci, křeček to postupně okouše a nasyslí do domku. 

5) Jak často odesílám objednávky?

Každý den, někdy obden. Může se stát že i 2x za den.

6) Přes jakou přepravní službu posílám balíčky?

Přes cokoliv, co chcete. Především zásilkovna, balíkovna, PPL, DPD.

7) Pracovní postupy při výrobě

Bylinky, ovoce, zelenina, listy a květy jsou sušené několik dnů na nízkou teplotu (cca 30°C), aby neztratily vitamíny. 70% nabízených produktů je pěstovaných na naší zahradě. Každá sušenka je ručně tvarovaná.

8) Udělám produkty na zakázku, např. pro fretku?

Ano udělám. Vše je o domluvě a mohu udělat i speciální produkty, které běžně nenabízím.

9) Skladování produktů

Veškerá Křupátka skladuji v pokoji, ve kterém je okolo 7°C. V této teplotě se neobjevují škůdci (např. mouční moli). Každá objednávka je před odesláním přes noc v mrazáku.